El Forner és una masia a Viver i Serrateix, totalment aïllada en els altiplans del Berguedà, envoltada d’un paisatge que combina boscos i camps de conreu, ens ofereix un panorama excepcional. Al nord tenim molt a prop el Pirineu, girant cap a ponent contemplem la depressió del Baix Berguedà i el Solsonés, i trencant l’horitzó veiem el massís de Montserrat al sud i el Montseny a l’est.


La masia El Forner ha estat restaurada per la pràctica del turisme rural, mantenint el respecte per les característiques tradicionals de les cases de pagès de la comarca, però afegint l’equipament per gaudir de tots els serveis necessaris avui en dia.


La casa té capacitat per acollir entre 10 i 13 hostes. Hi trobareu les següents estances:

  • La sala principal del mas, on hi ha el menjador.
  • La cuina, totalment equipada, que manté l’espai tradicional de descans amb bancs de fusta al voltant de la llar de foc.
  • Una amplia sala d’estar amb sofàs i TV de gran format
  • 4 habitacions dobles amb llit de matrimoni
  • 1 habitacions amb 3 llits individuals
  • 2 banys complets.A l’exterior, hem convertit l’antiga pallissa en un espai cobert per a la barbacoa, totalment equipat amb taulell de treball, aigüera i nevera. També hi ha mobles de jardí per gaudir dels dinars o sopars a la fresca.


Al davant de la casa, l’antiga bassa de la masia s’ha transformat en la piscina, sobre una terrassa de fusta, de 8 m de llarg per 4 m d’ample, amb una fondària que oscil·la del 1,2 m al 1,8 m. Totalment vallada amb espai per prendre el sol a les tombones.

 

Ara també podeu fer el tour virtual:

Galeria d'imatges